.
1- بەڕێوەبەری یانە Hemn Zanko لە کوردستان بە ئمێڵی ( hemn_kurdzhin@yahoo.com ) .. ژمارەی مۆبایل ( 07736993749 )
2- بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447724242223) .
barezm remove wat la kwe anusit?
لهسهر هێڵ نییه
dast xosh
لهسهر هێڵ نییه
dast xosh ..........
لهسهر هێڵ نییه
yxwa har sax bi bo man dastakant xosh
لهسهر هێڵ نییه
دهست خۆش براکهم بهراستی بابهتێکی زۆر زۆر بهسووده
بهلام پرسیارێک:من ئهم رێگایهم ئهنجامدا سهرکهوتو بوو
ئێستا دیسان داوای ئهپدهیت ئهکات ئایه ئهگهر ئهپدهیتی بکهم دیسان داوای Genuine دهکات
؟
لهسهر هێڵ نییه
دهتوانیت ئهپدهیتی بکهیتهوه و بێکێشـــه.
بهڵام دوای چـــهند ئهبدێیتێکی تر دیسان داوا دهکاتهوه دهتوانیت ئهو کاتیش بهرنـــامهی تر ههیه جگه له مه بهکاری بهێنیت
بۆ ئهکتیڤ کردنهوه..
لهسهر هێڵ نییه
دةست خؤش هةر سةركةوتوو بيت . زؤر سودمةندبووم ... تاقىم كردةوة سةركةوتوو بوو .. زؤر سوباس .
لهسهر هێڵ نییه
ئهو دهستانهت خۆش بێت بهراستی زۆر سودم لێ بینی و کێشهکهم نهما
لهسهر هێڵ نییه
ئهم کاتهت باش
من ههمو ئهو شتانهم کرد که تۆ نوسیوته بهڵام ههمو رۆژێک ویندۆزهکه داوای ئهپدهیت ئهکات منیش ئۆفم کردوه چونکه تۆ وات نوسیبوو ئایا ئهمه خراپ نیه بۆ ویندۆزهکهم ئهگهر ئهپدهیت نهکات؟
زۆر سوپاس و لهشت ساغ
لهسهر هێڵ نییه
هیچ کێشــەت نییە و کۆمپیوتەرەکت ئەپدێت دەبێتەوە دوای ئەوەی کە ئەوەی منیش نووسیومە هەر ئەپ دەیت دەبێتەوە..
ئەوەی من بەشێوەی کاتی بۆ ئەکتیڤ کردنەوەی ویندۆزەکەیە بێ خـــەمبەو کێشەت نابێت...
بەڵام دوای ئەوە چەند ئەپدەیتێک وەردەگرێت دوو بــــارە داوای ئەکتیڤ دەکاتەوە ئەوکاتەش کێشـــە نییە و چارەسەر هەیە..
کاتی خۆش بۆ هەموو لایەک.........
لهسهر هێڵ نییه
ئهم کاتهت خۆش کاکه شاد ی بهرێز ،
ئهخوازم زۆر باش بیت برا گیان، هیوای تهندروستیهکی زۆر باشت بۆ ئهخوازم،
کاکه گیان مودهیهك لهمهوه پێش دهربارهی دابهزاندنی ویندۆزی 7 رونکردنهوهیهکی تهواوت بۆ کردم،
ئهوه بو من درهنگم خست جێگیر کردنهوهکه، ئهوهی ویستم پێت بڵێم و دهست خۆشیت لیبکهم دهربارهی،
ویندۆزهکهم دابهزاند زۆر بهڕێکو پێکیو به پێی ههنگاوهکانت ئهنجامم دا زۆر سهرکهوتوانه بوو،
به بێ هیج کێشهو گرفتێك ئێستا ویندۆزهکهم 7 تهو ههر بهو بهرنامهی که دات ناوه بۆ جانیوهن جانیوهنیشم لابرد به بێ هیج کێشهیهک،
کارتی شاشهو تهعریفی دهنگیشم به سهرکهوتوی ئهنجامداو ،
زۆۆۆر زۆۆۆر جاکترو باشتره،
دهستو چاوت خۆش برا گیان،
سوپاستهکهم بۆ ئهم بابهته جوانهت هاورێو برا زێده ئازیزهکهم......
لهسهر هێڵ نییه
dast xosh shad gyan zor ba suda
لهسهر هێڵ نییه
dastakanet xoshbet bo danany am babata ba swda
bram bas nazanm bo wenakan lay mn nakretawa ?
لهسهر هێڵ نییه
barezm mn dwanloadm krdwa bas filaka open nabe mabastm remove water zor swpas
لهسهر هێڵ نییه