.
بهڕێزان : ههرکاتێک کێشهیهک یان پهیامێکی ناشیاوت بهرچاو کهوت لهیانهدا ئهتوانن پهیوهندی بکهن به :_
1_ بهڕێوهبهری گشتی ( ReKaN ) له ئهوروپا به ئیمێڵی ( Rekan_uk@hotmail.com ) ، ژماره تهلهفوونی( 00447754007706)2_ بهرێوهبهری یانه ( Hemn Zanko ) لهکوردستان به ئیمێڵی ( hemn_zanko@live.com ) ، ژماره تهلهفوونی ( 07501513894 ) لهگهڵ ڕێزی دهستهی بهڕێوهبهران .

بابهته گرنگهکانی بهکارهێنانی یانه

پهڕهكان: 1

ئاگاداربن بۆئهوكهسانهی ویندۆس 7 seven بهكاردێنن یاخود بهكاریان نههێناوه
كۆمپانیای مایكرۆسۆفت بریاریدا كهلێكۆڵینهوه لهوسكاڵایانه بكات كهبهكاربهرانی ویندۆس 7 ئاراستهی كۆمپانیایان كردووه كهبهكاربهرانی ویندۆس ٧
گلهیی زۆریان ههیه له ویندۆس 7كهپاتری لابتۆبهكانیان زۆر زوو دهكوژێت زۆربهشیان پاتری نۆێانبۆكریوه
وه من خۆم بهراستی دهزانم لابتۆپێكیhp یم ههبوو زۆر تازهش بوو ماوهیهكی زۆر ویندۆسی 7 م بهكار دههێنا كهجی باترییهكهم سوتا بۆم دهركهوت كێشه لهویندۆكهدایه زۆر زووش شهحنی دادهبهزی
وه پاتری تازهم بۆی كری هیوادارم بهقسهم بكهن بۆئهوهی وهك من توشی نهبن و پاتری تازهی بۆبكرن.
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن Goran mhamad (2010-07-31 19:04:33)

لهسهر هێڵ نییه

دهســـتت خۆش بهرێـــز گیان بۆ ئـــاگاداریهکهت.
؟بهڵام لهگهڵ ئـــهوهش ئهگهر ویندۆسی 7 کێشـــهی ههبێت لهگهڵ پاتری لاپتۆپ دهگهرێتهوه بۆ تایبهت مهندی ئــــایرۆ لهم سیستهمهدا که ڕوکـــارێکی نــــاسک و جوانی پێ بــــهخشیــــوه،
ههر ئـــهم هۆکـــارهشـــه وای کردوه که زیاتر شــــهحن سهرف بــــکات،
کاتێکیش که زیاتر شـــهحن سهرف بێت زووتر دهبێت چــــارگ بکرتهوه، بهم پێــــیه تهمــهنی پاتریهکه کهمتر دهێتهوه.
؟بهڵام ئهم هۆکــــاره بهڕای من نــــابێته مــــایهی ئهوهی که واز لهم سیستهم پرۆگرامه بهێنین و بگهرێنهوه سهر ویندۆزی Xp لهبهر ئهوهی له چهند مـــانگی داهـــاتوو وهک بیســـتومـــانه کۆمپانیای مـــایکرۆسۆت نوێکـــاری ئهپدهیت بۆ سیستهمی Xp دهوهســـتێنێت..
؟ههر وههــــا ویندۆزی 7 توانی لهمــــاوهی دهرچونی بــــاشترین داهـــات بۆ مایکرۆسۆفت بگهرێنێتهوه که له دهرچواندنی ویندۆزی ڤێســـتا توشــــی شــــکست بوو بوو..
؟بهڵام ئهوکــــهسانهی که پاتری لاپتۆپهکهیــــان خۆشتر دهوێت له دیـــزان و ستایله جوانکهی وینندۆز 7 دهتوانن به راگرتنی ئهم تایبهتـــــهندیانهی له وین 7 ههیه، بهبێ کێشــــه سیستهمهکه بهکار بهێنن و پاتریهکـــانیان پارێزراو تر دهبێت،،
؟من وهک خــــۆم بهکـــارهێنــــهری 7 به مــــهحــــاڵێ دهزانـــــم جارێکی تر بگهرێــــمهوه سهر بهکـــار هێـــنانی Xp له بهر ئهوهی ئهم تــــام و چێژهی له 7 وهری دهگریت ئهســــتهمه Xp پێت ببهخشــــێت.
بهڵام ئهوه بـــهبــــاش دهزانـــــم ئهو کهســــانهی که توانــــای کۆمپیوتهرهکـــهیان له ئــــاستی پێویست دانییه با Xp بهکــــار بهێنن که بـــــهبـــــاشترین سیستهمی کۆمپــــانیای مایکرۆ سۆفیت دهزانــــــم دوای ویندۆزی 7
دوو بــــاره دهســــتت خۆش بێت

لهسهر هێڵ نییه

دهستی تۆش خۆش بێت لهگهڵتام ڕوكارێكی زۆر جوانی ههیه بهڵام ویندۆسی 7 جهند ههڵهیهكیشی ههیه بهڵام من نازانم كامانهن لهم ماوهیهدا ڕای گهیان پێویسته ویندۆسهكان تازهبكرێنهوه بۆجاك بونهوهی كێشهكان دهبێت ئهبدهیت بكرێنهوه ئهوه یهكهم
دووهم ههرمن واناڵێم زۆربهی بهكاربهران كێشهیان ههیه ئهگهر سهیری تهلهفیزیون بكهیت ههر كۆمپیوتهرهكهی من وای لێنههات بهڵكو كورێی خزمیشم وای بهسهرهات لهمانگڕ ڕابردوو لهكهناڵڕ كوردسات (شهوتیك) باسی كر كهههركۆمپانیا خۆی كۆمهڵێك كێشهیان لێدۆزیوهتهوه وهمن خۆم زۆر حهزم لهویندۆس 7ههیه سوپاس.
دواترین جار دهستكاری كراوه لهلایهن Goran mhamad (2010-07-31 20:19:40)
لهسهر هێڵ نییه

بەڵێ وایە بەڵام تایبەت مەندی باشیشی هەیە
من ستایلەکەم کردوە بە کلاسیکەکە
1-لەگەڵ کارەکەی مندا نایەڵێت زۆر باتری سەرف بێت
کلیکی ڕاست لەسەر مای کۆمپوتەر بکە بڕۆ سەر propoties ئینجا advaced system sittings پاشان advaced >>ستینگی یەکەم هەلبژێرە(performance) و ئەو بازنایە بێنە سەر یەکەم1-
شەحنێکی کەمتر دەبات 2- سودیشی هەیە بۆ زیاد کردنی رام و cpu
من وام لێ کردوا

لهسهر هێڵ نییه

سوباس براكهم ئهزانم كێشه له ستایلدانیه 
لهسهر هێڵ نییه

به ههر حال دهست خۆش بۆ بابهتهكهتان

لهسهر هێڵ نییه

برای من اخر HARDWAREربطی به SOFTEAREنه خو
ام هلیه که بو باتری لپ تابی اوه پش هاتو ربطی با لیتیوم نو باتریکته نه ویندوز 7 بدبخت.

لهسهر هێڵ نییه
پهڕهكان: 1